Gifu University Institutional Repository

HOME    mypage        Japanese    library    university    Feedback

岐阜大学機関リポジトリ >
Education >
University Bulletin - Education >
Annual report of the Faculty of Education, Gifu University. Educational research >
vol. 13 (2011) >

 

Files in This Item:

Please refer to Fulltext URL.


Title :子どもの五感を生かした食教育の実践 : ミニマムエッセンシャル料理に視点をあてた授業開発
Title alternative :Practice of food education that makes the best use of child's senses
Authors :飯田, 真希
横山, 真智子
夫馬, 佳代子
Issue Date :2011
citation :岐阜大学教育学部研究報告. 教育実践研究
AA11335673
13
99
107
Fulltext URL :http://www.ed.gifu-u.ac.jp/~kyoiku/info/jissen/pdf/1309.pdf
Type Local :紀要論文
ISSN :1344-7718
URI :http://hdl.handle.net/20.500.12099/36504
Appears in Collections:vol. 13 (2011)